Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

3μερη απόδραση με θέα το Αιγαίο... Σαντορίνη: ένα νησί που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας!!!




1η μέρα Σάββατο 29/9/.Συγκέντρωση το πρωί  στο λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση .Αφιξη στη Σαντορίνη  γύρω στις 13.15 επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Περίσσα. Τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος.Δείπνο-Διανυκτέρευση.

2η μέρα 30/9 . Πρωινό και  επιβίβαση στο  πούλμαν. Προορισμός μας ο Πύργος το μεσαιωνικό χωριό που δεσπόζει στη Πλαγιά του Προφήτη Ηλεία και εποπτεύει ολόκληρη τη Σαντορίνη. Πρώτη πρωτεύουσα του νησιού έως το 1880. Στο κέντρο του Πύργου βρίσκεται το μεσαιωνικό κάστρο με τα σπίτια αμφιθεατρικά χτισμένα γύρω του. Συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της εποχής της ενετοκρατίας, με διάσπαρτες εκκλησίες, αρχοντικά αλλά και χωριατόσπιτα κι έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο μνημείο. Στη Συνέχεια θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία μια από τις παλαιότερες εκκλησίες της Σαντορίνης και η ανοικοδόμησή του τοποθετείται χρονικά στον 10ο αιώνα.Συνεχίζουμε για το πρώτο βιομηχανικό οινοποιείο κτισμένο στην άκρη της καλντέρας. Έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα επισκέψιμο χώρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η μέρα 01/10/  Πρωινό  και σήμερα θα εχουμε το χρόνο εως την ωρα που θα αναχωρήσουμε να γνωρίσουμε τα Φηρά και Οία. Τα Φηρά είναι η πρωτεύουσα του νησιού  χτισμένη σε ένα μοναδικό τόπο με απότομους γκρεμούς, λευκά κυβικά σπίτια, κολλημένα το ένα στο άλλο, δημιουργώντας αμέτρητα επίπεδα, γαντζωμένα κατακόρυφα στους γκρεμούς. Ο οικισμός της Οίας στη Σαντορίνη είναι ο πρώτος διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός της Ελλάδας, με σπίτια σκαμμένα στο βράχο. Στα γραφικά δρομάκια της θα βρούμε πολλά καταστήματα για ψώνια, πολυτελή εστιατόρια και καφετέριες όλα με μοναδική θέα στη θάλασσα.Παίρνοντας μαζί μας εικονες που δεν χωράνε σε λέξεις θα επιβαστούμε στο πλοίο για την επιστροφή μας στο Ηράκλειο!Αφιξη στο Ηράκλειο στις 22.30

Αναχώρηση από Ηράκλειο 29 Σεπτεμβρίου
         

   ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ €185
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
·         Ακτοπλοικά εισιτήρια Ηράκλειο-Σαντορίνη-Ηράκλειο .
·         Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
·         2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  με πλούσιο πρωινό  μπουφέ στα Περίσσα
·         2 πρωινά.
·         1 Δείπνο
·         Συνοδός του γραφείου μας
·         Ασφάλεια αστικής ευθύνης
·         Φόρος Διανυκτέρευσης 














Δημοσίευση σχολίου

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search